Posredovanje

U današnjem dinamičnom svijetu, tržište nekretnina zahtijeva stručnost i poseban pristup kako bi se postigle uspješne prodaje. EOS, renomirana tvrtka koja se ističe svojom predanošću i stručnošću, predstavlja svoju najnoviju uslugu - posredovanje u prodaji nekretnina.
Specijalizirani smo za prodaju nekretnina koje zahtijevaju iznimnu pažnju i stručnost, bilo da se radi o luksuznim nekretninama, poslovnim prostorima ili nekretninama s kompleksnim pravnim aspektima.

Ono što EOS izdvaja od konkurencije je naš cjelovit pristup svakom klijentu. Naši stručnjaci počinju od samih temelja, pružajući konzultacije o tržišnoj vrijednosti nekretnine. Analizirajući sve relevantne faktore kao što su lokacija, stanje nekretnine, potražnja i namjena, osiguravaju da se postigne najbolja moguća cijena za svaku nekretninu.

EOS ne staje samo na procjeni. Naši stručnjaci aktivno stupaju u kontakt s potencijalnim kupcima, koristeći našu mrežu i iskustvo kako bi pronašli idealne kupce za svaku nekretninu.

U svijetu gdje se tržište nekretnina neprestano mijenja, EOS je partner na kojeg možete računati za stručno vođenje i ostvarivanje najboljih rezultata u prodaji vaše nekretnine. Naša predanost, stručnost i tehnološka naprednost čine nas liderima u svojoj industriji.
Kontaktirajte nas s povjerenjem.
 

Glavne značajke ponude za prodaju nekretnina

Stručna podrška: EOS nekretnine pružaju prodavateljima stručnu i administrativnu podršku, čime olakšavaju proces prodaje nekretnine.

Profesionalni agenti: Angažiramo licencirane agente te u, suradnji s ovlaštenim procjeniteljima i građevinskim inženjerima procjenjujemo tržišnu vrijednost nekretnine, pomažemo u formiranju cijene te definiraju posredničke odnose putem ugovora o posredovanju.

Fotografija nekretnine: Naši agenti izrađuju visokokvalitetne fotografije nekretnine, uključujući interijer, eksterijer, poglede i ostale ključne kadrove za oglašavanje, kao i izradu 3D virtualnih šetnji.

Oglašavanje: Nekretnine oglašavamo putem različitih medija, uključujući digitalne i tiskane platforme. Nekretnine se oglašavaju na vodećim portalima za nekretnine te se organizira objava u tiskanim izdanjima relevantnih novina.

Google marketing: Fokus na ulaganju u Google marketing osigurava bolju vidljivost nekretnine.

Velika baza kupaca: Posjedujemo impresivnu bazu kupaca koja kontinuirano raste, što omogućava brže pronalaženje kupca za vašu nekretninu.

Organizacija razgledavanja: Naši agenti brinu se za organizaciju razgledavanja nekretnine, od prvog kontakta s potencijalnim kupcima do dogovora o kupnji.

Pravna pomoć: Nudimo pravnu pomoć u izradi ugovora, tabularne isprave i drugih potrebnih dokumenata.

Zadovoljstvo kupaca: Trudimo se osigurati da prodavatelji prođu kroz proces kupoprodaje bez nepotrebnog stresa i ostvare zadovoljstvo uslugom.

Glavne značajke naših uvjeta posredovanja

Ugovor o isključivom posredovanju na minimalno trajanje od 6 mjeseci.

Naša cijena usluge:

Nalogodavac prodavatelj
Za prodavatelje 3% +PDV
Za kupce  – bez provizije

Nalogodavac kupac
Za kupce 3% +PDV
Za prodavatelje – bez provizije

Ostale uvjete možete pronaći u našim općim uvjetima poslovanja.
 
Licencirani posrednik u prometu nekretnina
Broj upisa u registru 125/2021
Copyright © 2024 EOS MATRIX d.o.o., Sva prava pridržan
Promijenite postavke kolačića